Автобус на ЈСП во небезбедна состојба вози низ скопските улици. Со скршена врата, автобусот во ваква состојба претставува ризик и за патниците внатре, но и за минувачите и автомобилите околу него бидејќи постои можност целосно да се откорне.

Фотографијата до редакцијата на Курир ја испратил наш загрижен сограѓанин, кој овој автобус го забележал во близина на Железничката станица.

Најчитани вести