Скопје за почетници

ПАЛАТАТА РУБЕН, или легендарното МЦМ, гордоста на скопјани

26.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ПАЛАТАТА РУБЕН, или легендарното МЦМ, гордоста на скопјани

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата