Импресум

Vesnik.com

Информативен портал. Нови вести 24 часа во денот

Уредува: Редакциски тим
Менаџер на проектот: Славчо Србиноски
Уредник: Бојана Димитријевска

Уредници:
Александар Михаилов
Виктор Павловски
Данаил Кржаловски
Јаков П. Латас

 

Vesnik.com е дел од MaxMedia Group: Vecer.mkVesti.mk и Vesnik.com

Редакцијата на Vesnik.com не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи, бидејќи се генерираат преку Facebook, Twitter и други и за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа

Проект MaxMedia Group

Member of IAB Macedonia