life

Древни Римјани во тоги и антички брод крстарат низ Дунав (ВИДЕО)

Древни Римјани во тоги и антички брод крстарат низ Дунав (ВИДЕО)

свет

Германија на потрошувачите им воведува данок на плин

Германија на потрошувачите им воведува данок на плин

свет

Русија го претстави моделот на нивната нова вселенска станица

Русија го претстави моделот на нивната нова вселенска станица

спорт

Јувентус тргна победнички – првенец на Ди Марија и два гола на Влаховиќ (видео)

Јувентус тргна победнички – првенец на Ди Марија и два гола на Влаховиќ (видео)

спорт

Ливерпул и втор меч без победа – бод од „Енфилд“ си однесе Палас (видео)

Ливерпул и втор меч без победа – бод од „Енфилд“ си однесе Палас (видео)

Свирежите на прославата на Рамковниот договор се одреден вид провокација, смета Костадиновска Стојчевска

Свирежите на прославата на Рамковниот договор се одреден вид провокација, смета Костадиновска Стојчевска

Ковачевски: Маврово и Ростуше ќе го продолжи патот на напредокот со Куртовски

Ковачевски: Маврово и Ростуше ќе го продолжи патот на напредокот со Куртовски

“Растурате бугарска хегемонистика магла и до вулгарен степен да ја омаловажувате македонската наука“

Д-Р ИЛИЈА ВЕЛЕВ СО ЖЕСТОКА РЕАКЦИЈА ДО ИСТОРИСКАТА КОМИСИЈА:

“Растурате бугарска хегемонистика магла и до вулгарен степен да ја омаловажувате македонската наука“

Ние потврдивме дека КИРИЛ И МЕТОДИ СЕ БУГАРИ! Според тоа Скендербег е Турчин

Ние потврдивме дека КИРИЛ И МЕТОДИ СЕ БУГАРИ! Според тоа Скендербег е Турчин

Македонкиот преговарач ги воодушевува Бугарите: НЕМА ВРСКА СРЕДЕН ВЕК СО ДЕНЕС… А РИМЈАНИТЕ?!

Самопоништување

Македонкиот преговарач ги воодушевува Бугарите: НЕМА ВРСКА СРЕДЕН ВЕК СО ДЕНЕС… А РИМЈАНИТЕ?!

Бугарско МНР ја охрабрува мешовитата Комисија да продолжи поинтензивно со работа

Бугарско МНР ја охрабрува мешовитата Комисија да продолжи поинтензивно со работа

Древни Римјани во тоги и антички брод крстарат низ Дунав (ВИДЕО)

Древни Римјани во тоги и антички брод крстарат низ Дунав (ВИДЕО)

Ако не сте сигурни: 16 знаци дека некој ве сака

Ако не сте сигурни: 16 знаци дека некој ве сака

Меган и Хари повторно доаѓаат во Британија

Меган и Хари повторно доаѓаат во Британија

Сопругата на емирот од Катар има 7 ДОКТОРАТИ, 5 СИНА и 2 ЌЕРКИ: Нејзиното модно правило е – „Колку ПОСКАПО, толку ПОДОБРО“

Сопругата на емирот од Катар има 7 ДОКТОРАТИ, 5 СИНА и 2 ЌЕРКИ: Нејзиното модно правило е – „Колку ПОСКАПО, толку ПОДОБРО“

Трик кој може да ви го спаси животот! Ако почнете да се гушите, веднаш направете го ова!

Трик кој може да ви го спаси животот! Ако почнете да се гушите, веднаш направете го ова!

95 годишната италијанска филмска дива сака да се кандидира за Сенат:Државата е во лоша состојба

95 годишната италијанска филмска дива сака да се кандидира за Сенат:Државата е во лоша состојба

Фронтменот на Металика се разведува по 25 години брак

Фронтменот на Металика се разведува по 25 години брак

Фронтменот на Металика се разведува во 25 години брак

Фронтменот на Металика се разведува во 25 години брак

(Видео) Брена направи џумбуш на свадба на внукот, со „Чик погоди“ крена на нозе и сватови и гости

(Видео) Брена направи џумбуш на свадба на внукот, со „Чик погоди“ крена на нозе и сватови и гости

Бившата сопруга на Мишо Ковач проговори за ноќта кога го загубија синот: Кога не дојде ни во 22. часот дома избезумано чекав на улицата

Бившата сопруга на Мишо Ковач проговори за ноќта кога го загубија синот: Кога не дојде ни во 22. часот дома избезумано чекав на улицата

Скопје на вашите родители: Чекање пред Ванила, дремење пред Метропол и финале – Чичко Стоилко

Скопје на вашите родители: Чекање пред Ванила, дремење пред Метропол и финале – Чичко Стоилко

Кога на провинцијалка и фали секс во Скопје

Кога на провинцијалка и фали секс во Скопје

Една сосема поинаква новогодишна желба…

Една сосема поинаква новогодишна желба…

Шопинг во Скопје, зошто мол а не дуќан и бутик

Шопинг во Скопје, зошто мол а не дуќан и бутик

ПРВИТЕ ТЕЛЕФОНИ ВО СКОПЈЕ, тоа било револуција во животот

ПРВИТЕ ТЕЛЕФОНИ ВО СКОПЈЕ, тоа било револуција во животот