Инвазија врз Ирак

Дали шпионите ги излажаа Буш и Блер, а потоа бевме прелажани сите

29.05.2021
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Дали шпионите ги излажаа Буш и Блер, а потоа бевме прелажани сите

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата