BND

БНД - дете од брак помеѓу Вашингтон и генералите на Вермахтот

8.07.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
БНД - дете од брак помеѓу Вашингтон и генералите на Вермахтот

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата