Вечер тема

НАТО е на УДАР, а под негова заштита не се ни цели САД - оваа американска држава НЕ Е ОПФАТЕНА

1.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
НАТО е на УДАР, а под негова заштита не се ни цели САД

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата