Вечер анализа

АЛАРМ ВО ВОЕНИТЕ БАЗИ - Во Европа веќе тлее војна: „Се што гледате изгледа случајно, но Путин го чека својот голем ден!'

3.07.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue