Вечер тема

НОВ ПРЕМИЕР, И НИШТО НОВО: „Големата победа“ на лабуристите е илузија, а Кир Стармер е менаџер на естаблишментот

6.07.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue