Вечер тема

Путин ќе биде владетел на Русија и во следните шест години. Што значи ова за Украина и светот?

17.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Путин ќе биде владетел на Русија и во следните шест години. Што значи ова за Украина и светот?

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата