Вечер тема

ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД ВО РУСИЈА И ПОСЛЕДИЦИТЕ: ИСИЛ-К ја презеде одговорноста, но кого ќе обвини Москва?

23.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue