Вечер тема

Да се ​​биде против војната во денешна Европа станува НАЈВИСОКИОТ ЧИН НА ХРАБРОСТ, но храброста сеуште не исчезнала

24.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Да се ​​биде против војната во денешна Европа станува НАЈВИСОКИОТ ЧИН НА ХРАБРОСТ, а храброста не исчезнала

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата