Вечер тема

СОЈУЗНИКОТ КОЈ НЕ ИЗДРЖА: Полска прави големо предавство кое ќе ги остави Украинците да умираат во војна што не можат да ја добијат?

7.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
СОЈУЗНИКОТ КОЈ НЕ ИЗДРЖА: Полска прави големо предавство кое ќе ги остави Украинците да умрираат во војна што не можат да ја добијат?

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата