Дарко Лазиќ претходната година доживеа тешка сообраќајна несреќа од која едвај се спаси.

По долго лекување, пејачот полека оздравува и се враќа на секојдневните активности. По долго време, Лазиќ повторно се фати за микрофонот и повторно запеа.

Имено, Дарко правеше проба, а овој момент го забележа со телефон и видеото се појави на социјалните мрежи.

За потсетување, Дарко оваа година ќе стане татко по втор пат од неговата свршеница Марина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mala proba 🥊🎵🥊🎵🎼🎤❤

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

0

Најчитани вести