Вечер тема

„ЕВРОПА УМИРА...“? порача Макрон, но, Европејците не се наивни - неговата визија за воинствена и „силна“ Европа е длабоко погрешна

27.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
„ЕВРОПА УМИРА...“? порача Макрон, но, Европејците не се наивни - неговата визија за воинствена и „силна“ Европа е длабоко погрешна

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата