Вечер тема

1-ви Мај во светот кој се менува од ТЕМЕЛ: „Голем хаос е под небото, ситуацијата е одлична“?

1.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
1-ви Мај во светот кој се менува од ТЕМЕЛ: „Голем хаос под небото“, но во отсуство на нова револуционерна идеја ќе послужи и едноставна и универзална - тоталниот отпор на работниците кон Третата светска војна и враќањето на фашизмот.

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата