Долго време е познато дека пред-нарачките за Samsung Galaxy S10 ќе започнат неколку дена по лансирањето на уредот на 20. февруари.

Сега, благодарение на споделениот рекламен постер од Индонезија, точно знаеме кога ќе се случи тоа. Според плакатот, ова ќе се случи наредниот ден по промоцијата и пред почетокот на продажбата на 8. март.

Постерот вели дека премиерата е на 21 февруари, а нарачките ќе бидат отворени на 22. февруари, но ова е поради временската разлика.

Сето ова сугерира дека уредите ќе бидат достапни на 21. февруари.

Се разбира, може да има разлика во почетокот на продажбата помеѓу различни региони.

извор: USB.mk

0

Најчитани вести