NIKON фото апаратите НАЈПРОДАВАНИ ВО ЈАПОНИЈА

9.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
NIKON доминира кај Јапонците, а кој подобро се разбира во фото и камери од нив?!

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата