Фраеров решил да оди на гости кај свој пријател, и додека се приближувал до неговата куќа кучето почнало да лае по него. Сосема нормална реакција на кучето, сепак нели тоа го чува својот дом. Е ама реакцијата на фраеров не е баш нормална. А тоа богами го забележало и кучето, па кутрото откако видело што прави типов почнало да бега. 

Погледнете, па проценете чија реакција е нормална:

2

Најчитани вести