ЈСП информира дека од денеска, 15 март, линијата 21 (Транспортен центар-Бардовци) ќе има измени во возниот ред во вечерните часови.

Во петок и сабота, досегашниот термин 22.50 часот, се поместува во 23.05 часот.

„ЈСП Скопје го исполнува барањето на жителите од Бардовци кои официјално поднесоа иницијатива автобусот на посочената линија да сообраќа подоцна за време на викендите. Ваквата одлука е донесена по направените анализи на терен во соработка со Град Скопје, процедура која е неопходна при било какви измени на утврдениот единствен возен ред“, велат од ЈСП.

извор: Makfax

2

Најчитани вести