Голем пожар во центарот на Скопје. Како што може да се види од фотографиите пожарот се случил на Булевар ВМРО во близина на Пошта. Засега нејасно е што гори точно, во околината се забележува премногу чад.

Повеќе информации наскоро

Најчитани вести