Лидија Вукичевиќ проговори за односот со Владимир Томовиќ: СЕ ПРОНАЈДОВМЕ И ОДЛИЧНО ФУНКЦИОНИРАМЕ

22.01.2020
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
 Лидија Вукичевиќ проговори за односот со Владимир Томовиќ: СЕ ПРОНАЈДОВМЕ И ОДЛИЧНО ФУНКЦИОНИРАМЕ

Лидија Вукичевиќ  и нејзината врска со Владимир Томовиќ ја разбрани јавноста и е главна тема по социјалните мрежи имајќи ја во предвид нивната преписка на Инстаграм која ги остави сите зачудени.

Актерката вели дека тие двајца се исклучиво пријатели речиси 10 години и дека нема ништо повеќе, негирајќи ги гласините кои избија за наводната врска.

„Навистина нема ништо. Владе и јас бевме пријатели многу, многу години пред риалити шоуто. Се познаваме многу години и навистина пријателски се сакаме, можеби постоела некоја платонска љубов од каде да знам.  Ние го зачувавме пријателството и решивме да не го расипуваме. Тој е мој пријател. Секогаш кажувам дека ние сме од слично миље од патријахални семејства и навистина се дружиме. Кога доаѓа во Белград секогаш одиме на ручек или пијачка, а кога сум јас во Црна Гора му се јавувам. Така да навистина апсолутно нема ништо освен едно вистинско пријателство и јас многу го сакам бидејќи тој е прекрасен човек,“ рече Лидија и додаде:

„Тој е романтичен, господин, приврзан кон неговиот дом, семејството ... Поради сите овие работи, го сакам. А Ријалити е сосема друга приказна. И друго, го сакам затоа што стои позади  тоа што го мисли и не го дава ни своето ни својот народ. Ние се пронајдовме и убаво функционираме како пријатели и сметам дека тоа не треба да се загрози со поинаков однос. Нема ни потреба, ние вака сме добро заврши актерката.

Вукичевиќ открива дека се запознала со Томовиќ уште пред тој да влезе во ријалити шоуто Задруга 3“ и затоа му дала и совет.

- Се запознавме пред неговото прво влегување во шоуто. Ние ручавме, се смеевме, му реков „Гледај што правиш“ ... За девојки сепак никогаш не му велам „Гледај што правиш“, оставете го да прави што сака, бидејќи тоа е негов избор. Но, жал ми е што излезе затоа што е квалитетен човек. Има многу лигави луѓе, тој не е еден од нив. Тој навистина е еден човек на кого може да му се верува и тој е феноменален пријател за мене - истакна Лидија

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата