Фолк дивата Цеца Ражнатовиќ, чиј син Вељко се венчаше во неделата, а настанот беше окарактеризиран како свадба на деценијата, дозна дека ќе дообие внук.

Пејачката е воодушевена и едвај ја чека приновата, и вели дека не е и важно дали ќе биде внук или внука, важна и е радоста и здравјето на детето.

„Апсолутно ми е сеедно кој е полот на детето, само нека е живо и здраво“, рече Цеца

Вељко денес со воодушевување откри дека ќе добие син кој ќе се вика Жељко, по неговиот татко Жељко Ражњатовиќ.

 

Најчитани вести