Светскиот пребарувач и емаил сервис GOOGLE во последниве месеци, наместо на македонски јазик, постојано на сите корисници од Македонија - се им отвора на бугарски јазик.

Па така, да запнеме да се изјаснат, зошто сме под бугарска капа, а јазикот ни е македонски (го има официјално во translate.google.com), државјанството ////, идентитетот - се надеваме.

Можете да побарате на ОВОЈ ЛИНК

Кликате upvote и потоа слободно коментирајте доколку сакате

 

Најчитани вести