Чола сними видео за насловната тема од актуелниот албум „Оно мало среќе“. Спотот е снимен во почетокот на минатиот месец, а во неговата реализација учествувале повеќе од 30 луѓе. 

Текстот за песната е на Антонија Шола, додкеа музиката е на Иван Зак. Аранжманот и продукцијата, пак, се дело на Никша Братош. 

За реализацијата на спотот се погрижил стариот соработник на Чола, Александар Керекеш.  

 

1

Најчитани вести