Катерина Брезева и Трајче Бондиков, односно Кате и Трајче од фолк групата „Соната“ по 18 години врска решија својата љубов да ја крунисаат со брак. И не само тоа, туку русокосата пејачка за околу еден месец ќе стане и мајка. Имено, Кате е во осмиот месец од бременоста.

Двојката со доказот од матично се пофали на социјалните мрежи. 

Честитки, па да викате на мекици!

1

Најчитани вести