По самото слетување на аеродромот во Подгорица, патникот Албанец покажа знак на двоглав орел, што наиде на негодување кај еден од вработените на аеродромот.

- Нема тоа тука. Ајде оди си, па тоа таму прави го, рече вработениот.

Во дискусијата се вклучија и останатите присутни, кои го чекаа патникот, но без да должиме, погледнете сами на видеото.

40

Најчитани вести