Погледнете како тоа го прави бабата Валери Шарп, која насмеа многумина кои ја погледнаа снимката од сигурносните камери на која се гледа како бабата ја заспива својата внука и ја става во креветчето.

Како и секоја вечер Валери дојде да ја причува внуката, но овојпат тоа било малку поразлично. Валери е прилично ниска и поставила столица за да ја смести Лола во кревет. Но набрзо самата изгубила рамнотежа и самата влегла во креветот.

За среќа бебето е неповредено, а бабата преку ноќ стана интернет сензација, кога нејзината ќерка го објави видеото на интернет. „Им реков да не го поставуваат на интернет но знаете каква е младината денеска, го прават она спортивното од реченото“ се пожали Валери.

1

Најчитани вести