Ако некогаш сте се запрашале дали успехот навистина може да се напише во ѕвездите, одговорот е да. Според списанието „Космополитан“, една американска страница спровела истражување за да открие кои хороскопски знаци се најуспешни.

Лав

Меѓу 100 милијардери на листата „Форбс“, дури 14 луѓе се родени во знакот на Лав. Лавовите се познати како многу способни и храбри луѓе кои, ако во нешто гледаат реален потенцијал, се осмелуваат да ризикуваат, што најмногу ги води на високи позиции и огромни бројки на сметката.

Вага

На истиот список, 11 лица се родени под знакот на Вага. Иако првенствено се стремат кон рамнотежа во животот, Вагата е подготвена да жртвува одреден сегмент од животот и да се посвети на работата за да обезбеди повеќе од светла иднина за себе и за нивните семејства.

Водолија

Водолиите се крајно амбициозни и оптимистички луѓе. Понекогаш тие знаат добро да брзаат и да се изгорат, но нивната самодоверба и желбата за успех често ги водат во натпросечен живот. Патем, Водолијата е исто така со 11 лица на листата на  „Форбс“.

Најчитани вести