Машкиот кодекс никогаш не треба да се прекрши, по ниедна цена. Барем така ќе кажат многу момци. Сепак, има и такви кои грешат, а тоа е дебело.

Едно момче се пожалило кај познатиот терапевт Деидре Сандерс затоа што се нашол во небрано. Имено, како што пренесува The Sun, тој заминал на одмор со семејството. Девојката на неговиот брат отишла со нив. Тој има 25 години, додека неговиот брат 23 години.  Девојката на неговиот брат има одлично тело, а исто така е и професионален тренер - да се каже, сон на скоро секој маж.

Сепак, неволјите во рајот започнале кога отпатувале за Грција на одмор. Сè било во ред сè до последната вечер, кога неговиот брат си легнал порано по неколку пијачки. А тој и девојката останале, испиле уште по некоја пијачка и излегле на прошетка на плажа.

„Во еден момент, таа го балнала, а тој возвратил.

- Возвратив уште пред да сфатиме што се случува, веќе бевме голи и водевме љубов на плажа. Искрено, тоа беше најдобриот секс во мојот живот. Се согласивме дека ова никогаш не треба да се повтори и дека никому нема да кажеме ништо, вели тој.

Сепак, откако се вратиле, девојката на неговиот брат постојано му пишувала да се видат повторно.

Иако не сака да оди кај својот брат да му признае, тој признава дека му е тешко да одолее и тој е убеден дека и таа има емоции кон него.

Советот кој го добил е дека треба да го исполнат ветеното да не се повтори бидејќи тоа ќе заврши само со катастрофа, а неговиот брат никогаш нема да му прости.

- Во оваа ситуација, вашиот брат заслужува подобро. Го предадоа две лица кои веројатно најмногу сака и им верува.