Прекината НАСТАВАТА во ОУ„Исмаил Ќемаили“, меѓу ЗАГИНАТИТЕ 6 УЧЕНИЦИ

23.11.2021
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Прекината НАСТАВАТА во ОУ„Исмаил Ќемаили“, меѓу ЗАГИНАТИТЕ 6 УЧЕНИЦИ

Во трагедијата што се случи во Бугарија загинаа 6 ученици од ОУ „Исмаил Ќемаили“, објави Алсат телевизија

Тие биле на патување со своите семејства.

Според информации на телевизијата, основното училиште „Исмаил Ќемаили“ веќе ја прекинало наставата.

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата