Nokia Shadow, прв телефон со опција САМИ ДА МОЖЕТЕ ДА ГО ПОПРАВИТЕ

2.07.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Nokia Shadow, прв телефон со опција САМИ ДА МОЖЕТЕ ДА ГО ПОПРАВИТЕ

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата