Водителката на вестите на MSNBC Кортни Кјуб покажала дека е мајстор во обавувањето повеќе задачи одеднаш откако во утринските вести и „влетало“ нејзиното синче. И додека Кортни во утринската програма во живо се обидуваше да ја одржи концентрацијата на ниво, малиот си дојде до мама и почна да ја задева. 

„Извинете, моите деца се овде“, рекла Кортни додека се смешкала. 

Иако на момент била спречена да ја соопшти веста, сепак успеала до крај да ја објасни ситуацијата во Сирија, за која впрочем и зборувала.  

 

Најчитани вести