Видеото е снимено во една кинеска продавница, а предизивика жестока дискусија меѓу интернет корисниците. А како и да не е така, кога ручекот од нигде-никаде буквално му експлодираше пред нос.

Типов збунет буквално не знае што го снашло, а богами и нејасно е. 
 

Најчитани вести