Јелена Карлеуша на својот инстаграм-профил објавила видео со кое ги шокирала своите следбеници, затоа што се наоѓа во болничка постела. 

Пејачката лежи на кревет за реанимација во розова тоалета од тул, додека се обидува да се реанимира самата со електрошокови. Изразот на лицето и е отсутен... И се разбира, се е глума, но делува прилично застрашувачки. 

 

Најчитани вести