- На телефон се карав многу вулгарно со моја блиска личност, и таксистот го искористил моментот да ме снима, но верувам дека не очекувал дека ќе ме сними како нарачувам масло од марихуана, тоа веројатно добро го наплатил, но сепак принципиелно го оправдувам објавувањето на снимки за функционери, тоа е во корист на општеството.

Екс претеникот и екс лидер на Шарена Револуција, Павле Богоевски во емисијата Стадион на радио Канал 77.

Бонус: Марихуаната е во грамови, кокаинот исто, маслото е во кубици, вели Павле.

Тој потврдува дека не дал крв и урина на испитување, бидејќи не му побарале.

 

Најчитани вести