Утре (16.06.2019) со почеток во 19:00 часот, во Македонска Филхармонија, ќе се одржи прославата по повод 29 годишнината од основањето на ВМРО-ДПМНЕ. На настанот свое обраќање ќе има Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

Најчитани вести