Skip to main content
x

6 Mar 2021 - 11:50
redakcija
Статија

Пејачката Николија Јовановиќ е во блажена состојба и за неколку месеци на свет треба да го донесе своето второ дете, пишуваат српските медиуми.

Најсреќна заради убавата вест била Весна Змијанац која во повеќе наврати изјавила дека сака плна куќа внуци. Инаку, Николија и нејзиниот партнер Реља Поповиќ веќе ја имаат ќерката Реа.