Професорка по балет има многу среќа што е се уште жива после лошиот пад на глава.

25-годишната Мили Сленет, ја предизвика нејзината сестра Рози за да видат кој ќе направи подобар потег во танцување за време на ручек кај нивните родители во Сиднеј за Божиќ.

После неуспешниот обид нејзиниот дечко не успеа да ја задржи и таа падна на глава и го скрши вратот.