Неверојатна случка доаѓа од Ангола, во која човек на кој му забиле нож во главата, сега функционира нормално без проблем.

Од фотографиите и видеото кои ги преплавија социјалните мрежи може да се забележи дека на овој жител на Ангола му забиле прилично голем нож кој навлегол длабоко во неговата глава.

Сепак, тој не само што го преживеал  овој очигледно грозоморен напад, туку станува од кревет по лекарската интервенција и зборува нормално.

Најчитани вести