Многу е помал бројот на корисниците на Инстаграм кои успеваат да му одолеат на искушението и не ги „шминкаат“ своите фотографии пред да ги споделат со следбениците.

Постојат огромен број апликации што за миг ви го менуваат личниот опис и ви ги бришат сите недостатоци, но кога сте јавна личност и мегапопуларна ѕвезда, тогаш која е поентата да се „шминкате“ кога луѓето можат да ве видат во секое време на телевизија, на улица, на настап…

Дефинитивно една од популарните пејачки која редовно го менува личниот опис на фотографиите е Јелена Карлеуша. Би рекле дека 42-годишната ѕвезда речиси и не го средува телото, туку лицето, претворајќи се во барбика. Еве доказ:

                                                             Со филтри

                                                 Без филтри

Најчитани вести