Ако се поскапи струјата, ЌЕ ПОСКАПИ ЛЕБОТ, А КОГА ТИЕ ЌЕ ПОСКАПАТ МОЖЕ И СЕ ДРУГО

19.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue