Дигитализацијата ги смени НАВИКИТЕ на граѓаните: МЕСТО ПАРИ сите вадат КАРТИЧКИ!

2.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Дигитализацијата ги смени НАВИКИТЕ на граѓаните: МЕСТО ПАРИ сите вадат КАРТИЧКИ!

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата