Откако се разведе по трет пат, Наташа Беквалац тврди дека нема дечко, но очигледно не ѝ недостасуваат понуди.

Мажите ѝ се додворуваат скоро секој ден, а одреден маж дури ѝ понудил 100.000 евра само за да помине една ноќ со неа. Тој не бара ништо од Наташа, туку само да му обрне внимание сè додека не се запознаат подобро, по што можеби меѓу нив може ќе се роди љубов.

  • Види вака, ти и јас многу добро се познаваме. Ќе ти дадам 100.000 евра за една ноќ со тебе. Не мора да ме сакаш, не мора да бидеш со мене, туку дај ми шанса. Осмели се. Пробај ме. Имам автомобил. Стан Куќа. Имам две деца. Ова е мој лажен профил, но не е ни важно – напиша тој во пораката, а потоа тој започна поинтензивно да ѝ се додворува.
  • Ќе те освојам. Тие ќе бидеш моја! Не барам ништо, само една вечера со тебе. Еден момент да ме видиш и да сфатиш дека постои вистински маж. Јас не сум од таа приказна, ИТ секторот и фурање спортови – наведува во пораката момчето кое се претстави како Младен, алудирајќи на професиите на нејзините поранешни избрани.
  • Ќе ти дадам живот, страст, емоции. До мене ќе бидеш „барбика“. Жива „барби“. Оној што ќе те шета, оној кој ќе му дава посебен шарм на твојата убавина. Одговори на оваа порака и твојот живот ќе се промени радикално. Само твојот одговор е доволен за да ја започне магијата. Те чекам да ти го покажам моето вистинско лице – рекол тој.

Станува збор за белградски бизнисмен кој последниве години живее на трасата Србија – Франција – Швајцарија. Продава луксузни автомобили. Тој веќе некое време бил заљубен во Наташа и кога и да можел, одел на нејзините настапи. Тој ја споелил оваа порака со пријателите затоа што не верувале дека ќе соберел храброст да ѝ се удвара на пејачката, иако тоа го сторил од лажен профил на Instagram. Патем, Наташа не е некој што прифаќа понуди преку социјалните мрежи, така што овој млад човек веројатно нема голема шанса. Барем додека не ја запознае некаде и ги искажува своите емоции во живо.