Поради водоводна приклучок на водоводна мрежа од ф 100 мм на ул. Христо Чернопеев бр.8 во населба Центар, утре прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од оваа улица.

Прекинот ќе трае од 10:00 часот до завршување на санацијата. 

Најчитани вести