Некој во Словенија заборавил да земе 1.500 евра од банкомат, жена направи убав гест

19.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Некој во Словенија заборавил да земе 1.500 евра од банкомат, жена направи убав гест

Жена ги пронашла парите во улицата „Сорерјева“ на банкоматот на банката, ги фотографирала и ги однела во Полициската станица „Шишка“ во Љубљана, каде се уште се наоѓаат парите, пренесува порталот GPMaljevac.COM.

Медиумите пишуваат дека вистинскиот сопственик на парите кој заборавил да ги земе од банкомат може да се обрати во полициската станица Шишка и со извод од банка да докаже дека парите се негови.

Парите се во вистински раце, сопственикот треба да докаже дека парите се негови, а доколку успее, припадниците на полициската станица Шишка ќе му ги вратат пронајдените пари.

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата