Мира, АЛБАНКАТА КОЈА Е ШЕФ НА ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА на OpenAI

19.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Мира, АЛБАНКАТА КОЈА Е ШЕФ НА ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА на Open AI

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата