СЛЕДУВА ОДМАЗДАТА НА КИНА?

Јасно беше што ќе се случи: Брисел не мрда ни милиметар, Берлин оди по јајца, на 5 јули започнува нова ера!

16.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue