Сопственикот на клубот Ла Лара Скопјанецот Виктор Шема Евтимовски до неодамна важеше за еден од најважните поддржувачи и активисти на СДСМ во скопскиот регион, пишува expres.mk.

Од вчера кога објави фотографија на скината членска книшка на партијата на власт Евтимовски веќе не е поддржувач на СДСМ и премиерот Заев. Неговиот последен поздрав е во стилот на премиерот Заев.

Збогум СДСМ најпе*ерска партија, пишува Евтимовски покрај остатоците на членската книшка без да објасни што е причината за неговото незадоволство кое траело неколку недели по што вчера дефинитивно јавно раскрстил со партијата на власт.

Ова се коментарите:

Најчитани вести