Во брак се веќе две години, а нејзиниот сопруг незаинтересираноста за се*с ја правдал со богатото искуство во минатото, и го “потрошил“.

Жена (40) неможе да поднесе “суша“ во кревет која настапила скоро веднаш откако се венчале. Во брак се две години, а нејзиниот сопруг својата незаинтересираност за “се*с“ ја оправдува со богатото искуство во минатото, кое го “истрошиле“

“Нашиот сексуален живот беше сјаен пред венчањето. Сега вели дека неможе да се возбуди, но забележав дека понекогаш се буди “здрав и прав“ наутро. Двајцата сме во четириестите години. Го сакам, но не ми се допаѓа што пие и пуши. Постојано гледа безобразни филмови, а јас сонувам се*с. Иако носам провокативен долен веш и правам се што може да го возбуди, тој ми одговара дека се “потрошил“ со стотина девојки кои ги имал пред мене“, се пожалила жена, но советувачката имала предлог.

“Не наседнувај на тоа бидејќи твојот сопруг само измислува оправдување. Не се потрошил. Алкохолот и пушењето сметаат на неговите се*суални реакции и закана се за неговиот нагон. Губење на либидо е вероватно предвремен знак за потенцијалнен и сериозен здравствен проблем. Исто така се што гледа има негативно влијание на се*сот во реалниот живот“, гласел одговорот на советувачката.

Најчитани вести